BURSA / YILDIRIM - Naz Özdilek Anaokulu

Naz Özdilek Anaokulu

Adres
KAZIM KARABEKİR MAH. ÖZBİRLİK SK. NAZ ÖZDILEK ILKOKULU B BLOK NO 1 YILDIRIM / BURSA
Vizyon
Bugün dünyada iyi eğitim performansı gösteren tüm ülkeler, elde ettikleri başarıları geçmişten geleceğe köprüler kurarak, merkezine insanı alan kavramsal çerçeveler ve felsefi yaklaşımlarla yakalamışlardır. Eğitimde başarılı görülen her değişim, dönüşüm ve reform, sağlam felsefi yaklaşımlarla desteklenmiştir. Eğitim; sadece güncel gereksinimlerin karşılanması ile sınırlandırılamaz. İnsan, hem madde hem de manadan ibaret bir bütündür. Eğitim sistemleri ancak insan doğasına ait tüm bu unsurlara bütüncül bir sorumluluk geliştirebildiği ölçüde başarılıdır. Eğitimde başarının yegâne ölçüsü ders notları, sınav sonuçları, zekâ testleri ve mezuniyet sonrası edinilen mesleklerin maaşlarından ibaret olamaz. Gerçeğin bütünlüğüne saygı duyan bir eğitim sisteminin her şeyden önce evrensel bir zemine ihtiyacı vardır. Bunun için de bireyin kendini tanıması ve eğitim yolculuğunda kişiselleştirilmiş bir yol haritasına sahip olması gereklidir. Bu eğitim yolculuğunda ana aktör olan bireyin yol göstericisi öğretmendir. Çocuklar arasındaki farklılıkları doğal bir zenginlik olarak gören öğretmen yönetmez, gütmez; rehberlik ve ustalığını konuşturur. Tüm çocukları öğrenme topluluğunun bir ferdi olarak görür. Öğretmen her çocuğun farklı olduğu, her beynin farklı öğrendiği yaklaşımıyla hareket eder. Çocukların hazırbulunuşluklarını tespit ederek müfredatı, öğrenme ortamını ve materyallerini bu farklılıklara uygun olarak düzenler. Tüm bu gelişmelerin ışığında eğitim gören herkes için eğitimde kaliteyi, hakkaniyeti, içermeyi ve başarıyı artırmak, öğretmenlik mesleğinde yetkinlikleri ve motivasyonu artırmak, Yeşil ve dijital dönüşümü eğitim yoluyla desteklemek. Eğitimin her seviyesinde girişimcilik, yaratıcılık ve yenilikçiliğe yönelik faaliyetleri artırmak temel vizyonumuzdur.
Misyon
21. yüzyılda eğitim sadece okullarla sınırlı değildir. Sınıf, okul, ev ve medya öğrenmenin çeşitli şekillerde vuku bulduğu ortamlardır. Ezberi aktarma devri sona ermiştir. Bu nedenle çocuklarımızı ilgi, yetenek ve mizaçlarının bilincinde olan, milli ve manevi değerlere saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarının izinde, dijital gelişmeleri yakından takip edebilen ve uyum sağlayan bireyler yetiştirmek Naz Özdilek İlkokulu olarak temel misyonumuzdur
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
SABAH GRUBU 08:30 - 12:30 ÖĞLE GRUBU 13:00 - 17:00
Ulaşım
Toplu taşıma araçlarından 21/B, D1/A ve 98 numaraları belediye otobüsleri, Samanlı minibüsleri ve Kazım Karabekir dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Bursa merkez ilçesi olan Yıldırım İlçesinde bulunmaktadır. İlçe merkezine uzaklığı yaklaşık 3 km, şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 6 km´dir.